HomeBLOG...Athens MarsΜάθετε για τα ελληνοαμερικάνικα Gabby Awards!

Μάθετε για τα ελληνοαμερικάνικα Gabby Awards!

Επίσημα ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και τα ονόματα που θα είναι υποψήφια για τα φετινά Ελληνοαμερικανικά Βραβεία.

 

Οι 8 κατηγορίες είναι οι εξής: Άνθρωποι των Επιχειρήσεων, Πολιτικοί, Φιλάνθρωποι, Αθλητές, Εκπαίδευση, Άνθρωποι της Τέχνης, Καλλιτέχνες, Επιστήμονες.

 

Από την πρώτη κατηγορία υποψήφιοι είναι η Sophia Amoruso η οποία ξεκίνησε μια vintage εταιρεία μέσα από το eBay και πλέον η επιχείρησή της είναι στο νούμερο 13 των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων. Ο George Kalogridis, πρόεδρος του ψυχαγωγικού πάρκου της Walt Disney καθώς και η δημοσιογράφος και ιδρυτής της Huffington Post, Arianna Huffington.

 

Στον κλάδο της πολιτικής, ο Reince R. Priebus και ο John Sarbanes, ως μέλη του Κογκρέσσου διεκδικούν από ένα βραβείο ενώ στον Φιλανθρωπικό χώρο, ο John Paul DeJoria, ο John Pappajohn και ο ιδρυτής της Blackberry, Michael Lazaridis φιγουράρουν στη λίστα.

 

Στον αθλητικό χώρο, ο George Kontos και ο Nick Markakis (παίκτες του baseball αμφότεροι) καθώς και η Ολυμπιονίκης των καταδύσεων Christina Loukas διεκδικούν την πρώτη θέση σε μία ακόμα, από τις πολλές διακρίσεις της ζωής τους.

 

Και τώρα πάμε στο ονόματα που είναι πιο γνωστά σε όλους μας. Στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού οι σκηνοθέτες Alexander Payne και Greg Yaitanes είναι τα μεγάλα φαβορί ενώ ο συγγραφέας των best sellers, George Pelecanos μας κάνουν περήφανους για άλλη μια φορά. Φυσικα΄όλοι ξέρουμε την ηθοποιό και σεναριογράφο Tina Fey, τον Zach Galifianakis και τον Chris Diamantopoylos που έχουν αποδείξει και με άλλα βραβεία στο εξωτερικό ότι γενικά “|το έχουν”.

 

Τέλος, στο χώρο της Ιατρικής και των Επιστημών, ο Paul Alivisatos (καθηγητής χημείας), ο πρόεδρος της X Prize, Peter Diamandis και ο ιατρικός ερευνητής Constantine Stratakis συμπληρώνουν τις κατηγορίες.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η Έλενα Παπαρίζου όπου θα τραγουδήσει για το κοινό και από ότι μαθαίνουμε από πληροφορίες, η οργάνωση και οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν με το “Ναι” της τραγουδίστριας.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημα site των Gabby Awards με ένα κλικ εδώ

 

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον Έλληνα που αποφάσισε να ζήσει για πάντα στον Άρη (στα αλήθεια)!

Διαβαστε επισης

loading...