HomeBLOG...Athens MarsΗ Λάουρα Νάργες πατάει καρβέλια ψωμιών και τα μοιράζει στους φτωχούς

Η Λάουρα Νάργες πατάει καρβέλια ψωμιών και τα μοιράζει στους φτωχούς

Η Μαρία Αντουανέτα, ήταν ίσως η πιο παρανοϊκή φιγούρα στην προεπαναστατική Γαλλία, μετά τη φράση που είχε πει στον θυμωμένο λαό που πέθαινε από την πείνα: “Αφού δεν έχετε ψωμί, γιατί δεν τρώτε παντεσπάνι;”. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο γνωστός αποκεφαλισμός της πεσούσας βασίλισσας.

 

Η Λάουρα Νάργες ήρθε μαζί μας μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, αφού πρώτα έκανε ένα πέρασμα στην ΕΡΤ, το οποίο δε μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας χόρεψε στο “Dancing with the Stars”.  H πρόταση από γνωστό περιοδικό να τη φωτογραφήσει ως Μαρία Αντουανέτα ήταν ταμπού αλλά η ίδια το δέχτηκε χωρίς να το σκεφτεί. Για τη φωτογράφιση χρησιμοποιήθηκαν 280 κιλά ψωμί το οποίο το πάτησε, το έβαλε στα πόδια της, κάθισε επάνω του και μετά …μοιράστηκε στους απόρους του Δήμου Αθηναίων.

 

Τα σχόλια είναι δικά σας και όχι για την αφέλεια στο να το δεχτεί. Αγαπάει τον κόσμο του θεάματος και θα ήθελε να ήταν για πάντα σε αυτόν, με ενθουσιασμό για τη ζωή και την καριέρα της. Ο Δήμος Αθηναίων όμως τι ακριβώς σκεφτόταν και μοίρασε το ψωμί μιας φωτογράφισης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη; Απαντήστε.

 

Διαβαστε επισης

loading...