HomeBLOG...Athens MarsΤο λεσβιακό φιλί στο spot του Athens Gay Pride και η λογοκρισία!

Το λεσβιακό φιλί στο spot του Athens Gay Pride και η λογοκρισία!

Η διαδήλωση για τα δικαιώματα της gay κοινότητας μέσα από ένα πάςρτι στους δρόμους έχει γίνει ετήσιο ραντεβού της LGBT κοινότητας, παρασύροντας μάλιστα και στους ρυθμούς της τη συμπρωτεύουσα, Θεσσαλονίκη. Φέτος στις 8 Ιουνίου, το Athens Gay Pride 2013 θα διεξαχθεί για άλλη μια φορά με το pre-party να πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στο Eigth Sin.

 

Το ΕΣΡ όμως δε θέλει να προμοτάρει το event αφού είναι κατηγορηματικό στο να εμφανίστει στους δέκτες μας το τηλεοπτικό σποτ αφού ένα λεσβιακό φιλί δεν επιτρέπεται να εμφανίεται δημόσια. Διαβάστε τι ακριώς έγραψε η επίσημη σελίδα του Athens Gay Pride στο Facebook καιτ α συμπεράσματα δικά σας:

 

Μας πληροφόρησαν από το ΕΣΡ ότι το τηλεοπτικό σποτ του Athens Pride 2013 θα παραπεμφθεί στην ολομέλεια του συμβουλίου, αφού δεν μπορούσαν να κρίνουν μόνοι/ες τους αν είναι κατάλληλο ή όχι. Την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε την επίσημη απάντηση, για την οποία μας έχουν προϊδεάσει αρνητικά, γιατί το βίντεο περιέχει ένα λεσβιακό φιλί. Το ΕΣΡ έχει απαγορεύσει την τηλεοπτική αναμετάδοση όλων των τηλεοπτικών μας σποτ. Σαν ανεξάρτητη αρχή μπορεί να ελεγχθεί μόνο από τη δικαιοσύνη. Ενώπιόν της επιφυλασσόμαστε να ζητήσουμε από το συμβούλιο να δικαιολογήσει τη λογοκρισία του απέναντι στην LGBTIQ κοινότητα.

 

Δείτε επίσης: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες ηθοποιών αισθησιακών ταινιών, πριν και μετά το μακιγιάζ!

Διαβαστε επισης

loading...