HomeBLOG...#AskThanosΤι ακριβώς συμβαίνει στη Βραζιλία;

Τι ακριβώς συμβαίνει στη Βραζιλία;

Με το κλείσιμο της ΕΡΤ τις διαδηλώσεις στην Τουρκία το καθημερινό χάος στην Συρία και άλλα τόσα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην Βραζιλία και γιατί ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους να διαδηλώσει.

 

 

 

Για την υψηλή εγκληματικότητα, τους φόρους, το σύστημα υγείας και το σύστημα εκπαίδευσης, τους χαμηλούς μισθούς και τους υψηλούς μισθούς των πολιτικών (οι οποίοι έχουν επιδόματα για έξοδα σε ταξίδια, τηλεφωνικές κλήσεις και άλλα πολλά) για την αδικία και όλα αυτά σε συνδυασμό με το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στη χώρα τους.

 

 

 

Τι τους ενοχλεί σε αυτές τις διοργανώσεις;

 

 

 

Το γεγονός ότι έχουν ξοδέψει πολλά εκατομμύρια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον λαό της χώρας και το γεγονός ότι χτίζουν το ακριβότερο γήπεδο που έχει χτιστεί ποτέ σε συνδυασμό με την ακριβότερη παραγωγή Μουντιάλ που έχει γίνει ποτέ.

 

 

 

 

 

Δείτε τα βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε, όπως επίσης θα δείτε και το βίντεο μιας δημοσιογράφου που βρίσκετε στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων στους δρόμους της Βραζιλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα όσα είδα στο En Lefko Festival

 

Γυναίκα Βαμπιρ! Πίνει δύο λίτρα αίμα το μήνα

 

 

Διαβαστε επισης

loading...