HomeBLOG...Athens MarsΕπιστρέφει στο προσκήνιο η άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου

Επιστρέφει στο προσκήνιο η άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου

Η δίκη του Γεωργιανού φερόμενου ως δράστη, για τη δολοφονία του αγαπητού ηθοποιού έρχεται σήμερα ξανά στο προσκήνιο, αφού ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

 

Οι 31 μαχαιριές στο κορμί του Σεργιανόπουλου, καθώς και η άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα του ηθοποιού, έκαναν το δικαστήριο να αναρωτηθεί για παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το έγκλημα, αλλά ο ίδιος ο Γεωργιανός (Δαβίδ Μουρτζικνέλι), υποστήριξε ότι λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ δεν είναι σε θέση να θυμάται. Παρ’ όλα αυτά, επέμεινε στην αρχική του απολογία ότι διέπραξε το έγκλημα επειδή θίκτηκε η σεξουαλική αξιοπρέπειά του.

 

Σήμερα, εξετάστηκαν ως μάρτυρες άνθρωποι από το περιβάλλον του Νίκου Σεργανόπουλου, με κύριο σκοπό να ψυχογραφήσουν το χαρακτήρα του, όπου όλοι μίλησαν για τους χαμηλούς τόνους που κρατούσε και το χαμηλό προφίλ που τον χαρακτήριζε.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γεωργιανός Μουρτζικνέλι, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 10 μηνών (μετά το ελεφρυντικό για έντιμο πρότερο βίο), αλλά πλέον φλερτάρη με την ισόβια κάθειρξη αφού έχει ασκήσει ο ίδιος ο Εισαγγελέας έφεση υπέρ του νόμου.

 

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου

Διαβαστε επισης

loading...