HomeBLOG...Athens MarsΓια ποιο λόγο σταματάμε τις ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Τόμας...

Για ποιο λόγο σταματάμε τις ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει sites γενικού περιεχομένου να αναφέρονται μαζικά στην κατάσταση υγείας του νεαρού ηθοποιού που ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Αττική Οδό με φορτηγό και οδηγήθηκε στο ΚΑΤ λόγω σημαντικών τραυμάτων στο κεφάλι. Αυτή είναι η είδηση.

 

Τα πρώτα εικοσιτετράωρα ήμασταν κι εμείς από αυτούς που σας ενημέρωναν για την κατάστασή του, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για την κατάληξη όλης αυτής της ιστορίας και να μην γίνεται η παραπληροφόρηση που είχαμε ακούσει από άλλα “έγκυρα” sites.

 

Πλεόν όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αθλητικά, πολιτικά, gossip και όλων των ειδών τα sites προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να εξασφαλίσουν μερικά κλικς μέσα από ειδήσεις που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών. “Η κραυγή της μάνας”, “Οι επισκέψεις των γιατρών”, “Καλύτερα ο Τόμας”, “Χειροτευρεύει η κατάσταση υγείας του νεαρού ηθοποιού” και άλλοι τέτοιοι τίτλοι που δεν έχουν κανένα νόημα. Η είδηση είναι μία: ο Τόμας Πρωτόπαπας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι και δε χρειάζεται να ανοίξετε κανένα άρθρο που να λέει “Διαβάστε πώς νιώθουν οι συγγενείς του νεαρού ηθοποιού”, αφού είναι λογικό το πώς θα νιώθουν.

 

Ως Athensbars αποφασίσαμε να μη δημοσιεύσουμε κανένα άλλο άρθρο σχετικά με την πορεία του Τόμας γιατί άλλο η ενημέρωση και άλλο το κουτσομπολιό. Ειδικά σε αυτά τα ζητήματα. Θα ξαναμιλήσουμε για τον Τόμας όταν θα έχουμε μία σαφή απάντηση και μία σαφή κατάληξη της όλης ιστορίας.

 

Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στο παιδί και ελπίζουμε η οικογένεια του να στέκεται δυνατή δίπλα του.

 

Διαβαστε επισης

loading...