HomeBLOG...#AskThanosΓυναίκα Βαμπιρ! Πίνει δύο λίτρα αίμα το μήνα

Γυναίκα Βαμπιρ! Πίνει δύο λίτρα αίμα το μήνα

Η 45χρονη Julia Caples πίνει αίμα τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ παράλληλα μεγαλώνει τα παιδιά της, το ένα 11 και το άλλο 24 χρονών.

 

 

 

Η Julia βρίσκει το αίμα από εθελοντές που της δίνουν το αίμα τους για να τραφεί. Βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση υποψήφιων ‘θυμάτων’ κυρίως μέσω του internet και μόλις βρεθεί ο ενδιαφερόμενος κανονίζει κάποιο ραντεβού. Τα ραντεβού συνήθως γίνονται στο σπίτι της στην Πενσιλβάνια.

 

 

 

 

Η Julia έχει φτιάξει ένα ειδικό μαχαίρι όπου το χρησιμοποιεί για να τρυπήσει τα θύματα της και να πιει το αίμα. Το κάνει αυτό γιατί πιστεύει πως την κρατάει νέα και της δίνει ζωντάνια, όπως τα αγέραστα βαμπίρ που βλέπουμε στις ταινίες.

 

 

 

Η ίδια δηλώνει: «Όταν τρέφομαι από κάποιον νιώθω πολύ υγιής και πολύ δυνατή. Νιώθω πιο όμορφη από ποτέ τις μέρες που πίνω αίμα και δεν έχω παρουσιάσει κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»  Επίσης λέει πως «Υπήρξε μήνας που ήπια σχεδόν 2 λίτρα μέσα σε ένα μήνα»

 

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν στην εφηβεία της, όταν  πήγε να φιλήσει το αγόρι της και τον δάγκωσε βίαια στα χείλη. «Μου βγήκε απόλυτα φυσικά σαν ένστικτο»  Τα χρόνια περνούσαν και η επιθυμία της για αίμα δεν σταμάτησε μέχρι που γνώρισε τον άντρα της και έπιναν ο ένας το αίμα του άλλου.

 

 

 

Παντρεύτηκαν το 2000 σε ένα γάμο με θέμα τα βαμπίρ και ήπιαν ο ένας από τον άλλον για να το γιορτάσουν. Αποφάσισαν όμως ότι ένας από τους 2 πρέπει να σταματήσει για να αφοσιωθεί με τα παιδιά και την ανατροφή τους. Η Julia δεν σταμάτησε και ο άντρας της είναι επικεφαλής πλέον της οικογένειας.

 

 

 

Η μεγάλη της κόρη γνωρίζει για αυτή της την συνήθεια και την αποδοκιμάζει, ενώ ο μικρός της γιος ο Alex έχει αρχίσει και υποψιάζεται, κυρίως από τον τρόπου που έχει διακοσμήσει η μαμά του το σπίτι.

 

 

Κορίτσι πάσχει από σπάνια ασθένεια όπου το κεφάλι της δεν σταματά να διογκώνεται!

 

 

Μαθητής κάνει επίπληξη στην καθηγήτρια του και γίνεται ‘διάσημος’

 

Διαβαστε επισης

loading...