HomeBLOG...Athens MarsΗ συνωμοσία πίσω από τη Rebecca Black

Η συνωμοσία πίσω από τη Rebecca Black

Θυμόμαστε όλοι το κοριτσάκι που είχε ξεχωρίσει με ένα βίντεο στο YouTube με το τραγούδι της, “Friday”, όπου ψηφίστηκε το χειρότερο βίντεο για το 2011.

 

Οι αποκαλύψεις όωμς διαδέχονται η μία την άλλη αφού η Rebecca Black αρχίσει να απογειώνεται με συνεργασίες όπως η Katy Perry, η οποία μάλιστα την πρότεινε για support στις συναυλίες της. Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Rebecca, η οποία είναι περισσότερο παθιασμένη με τη δόξα παρά η κόρη της, πλήρωσε 4000 ευρώ την εταιρία για να της φτιάξει το πρώτο τραγούδι και το πρώτο (low bugdet) βίντεο κλιπ της. Το γεγονόες ότι η Black έγινε διεθνώς αναγνωρίσιμη οφείλεται σε ένα κωμικό site που ανέβασε το βίντεο της για να την κοροϊδέψει, αφού είναι όντως αστείο.

 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ότι αυτή η εταιρία, η Ark Music εκμεταλλεύεται γενικά μικρά παιδάκια που έχουν το ψώνιο να τραγουδήσουν. Για πολλές χιλιάδες ευρώ φτιάχνουν ένα βίντεο, ανεβαίνει στο YouTube και αν πετύχει, πέτυχε. Κοιτάξτε μερικά από αυτά τα παιδάκια και (sorry που το λέω) κλάψτε από τα γέλια.

 

 

 

 

 

 

 

Και έτσι ξεκίνησαν όλα!

Διαβαστε επισης

loading...