HomeBLOG...Athens MarsΟι Έλληνες Fashion Bloggers που πρέπει να παρακολουθήσεις!

Οι Έλληνες Fashion Bloggers που πρέπει να παρακολουθήσεις!

Μπορεί να μας φαίνεται αστείο στην Ελλάδα κάποιος να γράφει καθαρά για τη μόδα, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν τη νέα αυτή τάση και στη χώρα μας, η οποία αποκτά σταδιακά στυλιστική συνείδηση.

 

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που γράφουν για τη μόδα αυξάνονται όλο και πιο πολλοί κι εγώ σήμερα, είπα να διαλέξω τους 3 καλύτερους. Άνδρες και γυναίκες που ξέρουν από μόδα, μας δίνουν συμβουλές και προβάλλουν τη δουλειά τους!

 

Fashion Attendant (fashionattendant.com)

Το νεοσύστατο blog του 25χρονου Χάρη Καριπίδη είναι το μοναδικό του είδους του που απευθύνεται κατά 80% σε άνδρες. Με στυλ που δεν προκαλεί και δεν κάνει τον κάθε ενδιαφερόμενο για τη μόδα να αναρωτηθεί για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Χάρης κρατάει το ανδρικό πρότυπο με μία πινελιά μόδας, μέσα από ένα καταπληκτικό στήσιμο του site και επαγγελματικές φωτογραφίες.

 

Fashionable J (fashionablej.com)

Παλιά στο χώρο του blogging, η Fashionable J (ή κατά κόσμον Τζένη Κωνστάντου) έχει αποδείξει την αξία της, αφού το blog της είναι ένα από τα πιο διάσημα στην Ελλάδα. Η τρελή της παρέας, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί είναι πάντα η πιο αυθόρμητη, έχει τις πιο άρτιες στυλιστικές επιλογές και έχει εκτιμηθεί από πολλούς ανθρώπους της μόδας. Στα συν της είναι ότι θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και sexy fashion blogger και ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω;

 

Smells Like Fashion (smellslikefashion.com)

Η Αλεξία Σακελλαρίου είναι η αγαπημένη πολλών. Με 8000 likes στο Facebook και μεγάλο κοινό που έχει αποκτήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Αλεξία πρόκειται για μία full time blogger. Με αέρα Anne Hathaway και ομορφιά που είναι αξιομνημόνευτη, είναι η μοναδική που κατέχει το chic και το δείχνει ε κάθε ευκαιρία.

 

Λίγο πριν την ελληνική πρεμιέρα, δείτε τις καλύτερες auditions του The Voice της Βρετανίας!

 

Αυτοί οι άνθρωποι γελοιοποίησαν το νέο τραγούδι της Britney Spears με μόλις 8 εικόνες!

Διαβαστε επισης

loading...