HomeBLOG...#AskThanosΠως να επιβιώσεις το φετινό Πάσχα

Πως να επιβιώσεις το φετινό Πάσχα

Γενικά το Πάσχα δεν μου πολυαρέσει είχα και κάτι εφιάλτες μικρός κάθε Πάσχα με ένα τέρας από ένα ροζ σεντόνι που να στα λέω. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζει είπα; ΒΡΩΜΑΕΙ το σπίτι μαγειρίτσα γινόμαστε όλοι απίστευτα θρήσκοι για λίγες μέρες και μετά όλα καλά.

 

 

Έχει και τα καλά του δεν λέω, όπως ότι μαζευόμαστε όλοι μαζί αφού πλέον είναι λίγες οι ευκαιρίες για να το κάνουμε αυτό αλλά και τα κακά του όπως ότι δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί γιατί ο καθένας πάει στο χωριό του κλπ.

 

 

Αναγκαστικά θα πρέπει να ανεχτείς συγγενείς που δεν αντέχεις στιγμή και θα κάνεις το φοβερό περπάτημα σταμάτα-ξεκίνα για να μην σου σβήσει το Άγιο φως μέχρι να πας στο σπίτι και άλλα τέτοια ωραία. Για να μείνεις αλώβητος (Φάνη δεν θα σου ξαναπώ δύσκολες λέξεις) το φετινό Πάσχα κάνε τα εξής:

 

 

 

Παίξε το εξής drinking game μόνος σου ή με παρέα. Κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει φωτογραφία με αρνί, αυγό, κερί, λαμπάδα ή την Στανίση πίνε ένα σφηνάκι από όποιο ποτό τραβάει η όρεξη σου και θα δεις το φετινό Πάσχα με άλλο μάτι

 

 

 

Φόρα ακουστικά στα οικογενειακά τραπέζια (αν έχεις μακρύ μαλλί τέλεια) και άκου όλα τα τραγούδια που έχεις περασμένα στο iPod σου μέχρι μείνεις από μπαταρία. Μην ξεχαστείς και σου ξεφύγει κάποια χορευτική φιγούρα ή κάποιο ου ου ου και χαμογέλα κάθε 7 λεπτά να νομίζουν όλοι ότι δίνεις σημασία στις συζητήσεις.

 

 

 

Απάντα σε όλες τις ερωτήσεις μονολεκτικά γενικά και αόριστα και συνήθως άσχετα ώστε να μην  υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη της κουβέντας.

 

– Πως πάει η δουλειά; – Ναι

– Πότε με το καλό ο γάμος; – Ναι

– Πως πάνε τα διαβάσματα – Ναι

– Αχ καλέ πως μεγάλωσες; – Ναι

– Δώρο Πάσχα πήρατε; – Όχι

 

Και όταν γυρίσεις πίσω στο πρόγραμμα σου στις κλασικές ερωτήσεις απάντα ως εξής:

 

 

–  Πως πέρασες το Πάσχα – Καλά

–  Που πήγες τι έκανες; – Παντού

 

Δες ότι μπουζουκοπρόγραμμα θα παίξει και φέτος στην Tv και γέλα με την ψυχή σου, Παίξε το ‘’Ποιος θυμάται τις περισσότερες ατάκες από το ‘Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ’ και βγες νικητής, κάνε report όσους ανεβάσουν το κλασικό αστείο με το αρνί που πάει για γύρισμα,  φάει καλαμαράκια, βγες με τους φίλους σου και βγάλε ‘αυθόρμητες’ φωτογραφίες, φάε ότι βρεις μπροστά σου και πήγαινε στη δουλειά με hangover.

 

Υπομονή το καλοκαίρι είναι κοντά.

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...