HomeBLOG...#AskThanosΠως να περπατάτε και να στέλνετε μήνυμα με ασφάλεια;

Πως να περπατάτε και να στέλνετε μήνυμα με ασφάλεια;

Σε μερικές πόλεις του κόσμου απαγορεύεται το περπάτημα σε συνοδεία με το texting, δηλαδή την πληκτρολόγηση sms και σε κάποιες άλλες απαγορεύεται να περπατάς στον δρόμο ακούγοντας μουσική. Αυτό συμβαίνει για να αποτρέψουν διάφορα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

 

 

Η ομάδα ImprovEverywhere είναι πολύ γνωστή για τις φάρσες και τα flashmobs που κάνει συνήθως στην Νέα Υόρκη και το τελευταίο της video είναι σχετικά με συνοδούς πεζών που στέλνουν μήνυμα.

 

 

Η ομάδα αυτή λειτουργεί με εθελοντές και στο συγκεκριμένο flashmob πήραν μέρος 2 ομάδες εθελοντών. Η πρώτη ομάδα ήταν αυτοί που περπατούσαν και πληκτρολογούσαν και οι δεύτερη ομάδα ήταν η συνοδοί τους (όπου φορούσαν πορτοκαλί γιλέκα)  που τους βοηθούσαν να περπατούν με ασφάλεια.

 

 

Το σκεπτικό είναι μια νέα υποτιθέμενη υπηρεσία για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, οι συνοδοί πεζών για ασφαλή περπάτημα και texting

 

 

 

Δείτε το video και θα καταλάβετε.

 

 

 

Στην συνέχεια πλησίασαν ανυποψίαστους περαστικούς και τους ρώτησαν αν θέλουν κάποιον συνοδό για να περπατήσουν με ασφάλεια, δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου.

 

 

Δείτε επίσης: 10 + 1 πράγματα που μας αρέσουν στην Αθήνα

Διαβαστε επισης

loading...