HomeBLOG...Athens MarsΤο σκάνδαλο πίσω από τη διπλή μαστεκτομή της Angelina Jolie!

Το σκάνδαλο πίσω από τη διπλή μαστεκτομή της Angelina Jolie!

Τον τελευταίο καιρό η Angelina Jolie έχει απασχολήσει πολύ περισσότερο από ότι είχε απασχολήσει με την καριέρα της. Η προσωπική της ζωή είναι και πάλι στο προσκήνιο αφού αποφάσισε να κάνει διπλή μαστεκτομή μετά από ένα τεστ πρόλειψης της εταιρίας Myriad Genetics, το οποίο, μάλιστα κοστίζει περίπου στα 4000 δολάρια.

 

Τα ξένα μέσα όμως μιλάνε για μια καμπάνια η οποία λειτούργησε υπόγεια και είχε ως σκοπό την ανάδειξη της Myriad Genetics ως μια ιατρική και επιχειρηματική υπερδύναμη, μέσα από τη διαφήμιση της εταιρίας στο πρόσωπο της μεγάλης ηθοποιού. Τα σημάδια που αποδεικνύουν την ενοχή της Angelina, πολλοί τα θεωρούν εμφανή. Οι New York Times, η πιο έγκυρη εφημερίδα παγκοσμίως που γενικότερα προσέχει το λεξιλόγιο και τον τρόπο γραφής της, χρησιμοποίησε αρκετά στοχευμένες εκφράσεις αναφερόμενες στην Jolie, όπως “γενναία”, “θαρραλέα” κ.α. Το περιοδικό People, χρησιμοποίησε το ίδιο λεξιλόγιο αλλα το αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ κλείνει την ύλη του τρεις εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του, το τεύχος που κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά τη δήλωση της Jolie, είχε την ίδια εξώφυλλο. 

 

Οι πληροφορίες μιλάνε για αμέτρητα τρισεκατομμύρια τα οποία έλαβε ως “μισθό” η Angelina και τονίζουν τη σημαντικότητα της απόφασής της σε τέσσερα βασικά σημεία:

 

1) Προκάλεσε φόβο στις γυναίκες σε όλον τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τα θανατηφόρα αποτελέσματά του.

2) Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενταθούν τα προληπτικά tests και ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που μπορούσαν να το αντέξουν χρηματικά έτρεξαν να το λάβουν. Κρατήστε για αργότερα ότι για να μπορέσει κάποια να κάνει το τεστ πρέπει να έχει τη συγκατάθεση Ανώτερου Δικαστηρίου.

3) Οι μετοχές της Myriad Genetics εκτοξεύτηκαν και μπήκαν μάλιστα βρέθηκαν στις top ανερχόμενες μετοχές για ένα διάστημα 52 εβδομάδων, αμέσως μετά τη New York Times. 

4) Oι συνωμοσιολόγοι όμως μιλάνε και για κάτι ακόμα: Η κοινή γνώμη οδήγησε την επερχόμενη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να αποφανθεί υπέρ της εταιρικής ιδιοκτησίας των ανθρώπινων γονιδίων.

 

Όλο αυτό θα μπορούσε να αποφέρει αμέτρητα τρισεκατομμύρια δολάρια σε μια επιχείρηση βασισμένη στον καρκίνο και όλα αυτά χάρη στην απόφαση της ηθοποιού να υποβληθεί στην εγχείρηση. Άραγε τα έκανε όλα αυτά εν αγνοία της η Angelina;

 

Δείτε επίσης: Κρυφές πληροφορίες για το iPhone 6.

Διαβαστε επισης

loading...