HomeBLOG...#AskThanosΤι κάνει ο Arnold Schwarzenegger στο Youtube;

Τι κάνει ο Arnold Schwarzenegger στο Youtube;

Ντάξει αρχικά να πούμε πως γκούγκλαρα το όνομα του δεν θα μάθω ποτέ πως γράφεται, όχι ότι θέλω κιόλας αλλά να ‘χουμε να λέμε.

 

 

Τον Arnold τον θυμόμαστε σαν πατέρα να τρέχει να βρει παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα για τον γιό του, τον θυμόμαστε να βγαίνει από την οθόνη του σινεμά, να κάνει τον Terminator, να δέρνει κόσμο στις ταινίες του, να είναι έγκυος και κάπου εκεί να εμφανίζεται και ο Danny DeVito (αυτό το όνομα δεν το γκούγκλαρα) Μετά τον θυμόμαστε Γερουσιαστή και πιο πρόσφατα έκανε ένα comeback στο σινεμά με το Expendables.

 

 

Στο YouTube όμως τι δουλειά έχει;

 

 

Το YouTube κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να αντικαταστήσει την τηλεόραση στη ζωή μας (και σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται) και διοργανώνει την πρώτη του εβδομάδα κωμωδίας. Ανάμεσα σε διάσημους youtubers μέρος θα πάρουν και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο  Vince Vaughn και ο Ben Stiller.

 

 

O Arnold σβατζ… ο Άρνολντ τέλος πάντων, είναι το πρόσωπο της διαφήμισης για αυτή την εβδομάδα κωμωδίας και θα τον δείτε στο trailer να λέει χαριτωμενιές, να σπάει ένα κινητό, να γίνεται ένα Harlem Shake και στο τέλος να θυμίζει για λίγο τον Terminator. (όλα αυτά μέσα σε 2 λεπτά)

 

 

Μην σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μεγάλωσε, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αποβάλει αυτή την Γερμανική προφορά!

 

Δείτε το video…

 

Δείτε επίσης: Διάσημοι διαβάζουν υβριστικά tweets on camera

 

Δείτε επίσης: 10 ιστορίες ανθρώπων που έκαναν τα πάντα για να μείνουν στη ζωή

Διαβαστε επισης

loading...