HomeFREEΓενικοί παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε για τα Rabona ζωντανά στοιχήματα

Γενικοί παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε για τα Rabona ζωντανά στοιχήματα

Αν έχετε τοποθετήσει μόνο μερικά στοιχήματα ή αν γνωρίζετε για το στοίχημα μόνο από φήμες, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Αξίζει τον κόπο να στοιχηματίσετε σε αθλήματα; Ποια είναι τα ρίσκα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του Rabona ζωντανά στοιχήματα στο https://rabona.com/gr/live; Τι πρέπει να περιμένετε; Αν κάνετε αυτές τις ερωτήσεις, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ομάδες παικτών

Όλοι οι πιθανοί παίκτες στοιχημάτων μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες. Δύο από αυτές θα είναι εντάξει με το στοίχημα αλλά για διαφορετικούς σκοπούς. Η τρίτη ομάδα θα είναι επίσης εντάξει αλλά με κακό τρόπο. Αλλά πρώτα τα πράγματα με τη σειρά τους.

Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τους δυνητικούς επαγγελματίες. Αν είστε παθιασμένοι με τα αθλήματα, έχετε μαθηματικό μυαλό, είστε καλοί με τους αριθμούς και μπορείτε να κάνετε αναλύσεις, τότε αυτό αφορά εσάς. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να έχετε ακόμα δυνατό μυαλό, εξαιρετικό συναισθηματικό έλεγχο και κάποια χρήματα. Θα πρέπει επίσης να έχετε ένα αξιοπρεπές ποσό ελεύθερου χρόνου για το ζωντανό στοίχημα Rabona – τουλάχιστον 3-4 ώρες την ημέρα.

Αν έχετε όλα αυτά, τότε έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνετε ένας επιτυχημένος παίκτης στοιχήματος. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια θεωρητική βάση και εμπειρία στο πραγματικό στοίχημα. Οι άνθρωποι αυτής της κατηγορίας δεν αποκομίζουν ιδιαίτερα συναισθήματα από το στοίχημα, αλλά έχουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν σε αυτόν τον τομέα.

Η δεύτερη ομάδα είναι οι τζογαδόροι. Αν είστε τζογαδόρος και σας αρέσει να παρακολουθείτε αθλήματα, μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο χόμπι και να διπλασιάσετε τον ενθουσιασμό. Πρέπει να έχετε μια καλή σταθερή πηγή εισοδήματος, που δεν σχετίζεται με το στοίχημα. Καθώς και ένα μέτριο επίπεδο συναισθηματικού ελέγχου. Ένα υψηλό επίπεδο δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρον, και ένα χαμηλό επίπεδο μπορεί να σας αρρωστήσει με εθισμό στον τζόγο.

Αν έχετε όλα αυτά, καλώς ήρθατε στην κατηγορία των τζογαδόρων. Η ζωή θα γίνει αμέσως πιο φωτεινή και θα παίξει με νέα χρώματα. Για μια σχετικά χαμηλή τιμή, μπορείτε να έχετε διαφάνειες αδρεναλίνης τουλάχιστον κάθε μέρα (ή μια ή δύο εβδομάδες, όπως επιθυμείτε).

Ο καλός έλεγχος των συναισθημάτων θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ό,τι κερδίζετε, να μην χάσετε πάρα πολλά και να μην παρασυρθείτε στη διαδικασία εις βάρος άλλων τομέων της ζωής.

Η τρίτη ομάδα είναι η ομάδα κινδύνου.

Αν έχετε κακό συναισθηματικό έλεγχο, υποφέρετε από κατάθλιψη, διάθεση και ψυχικές διαταραχές και είστε υπερδιεγερτικοί και παρορμητικοί, τότε κινδυνεύετε. Είναι ακόμη χειρότερο αν δεν έχετε σταθερό εισόδημα ή είναι χαμηλό και ελπίζετε ότι τα στοιχήματα θα διορθώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Είναι ακόμη χειρότερο αν πέφτεις σχετικά εύκολα στον εθισμό.

Αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι προτιμότερο να αποφεύγει το στοίχημα ή να το χρησιμοποιεί με μεγάλη προσοχή. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην είναι σε θέση να διαχειριστούν μια τέτοια δραστηριότητα. Στην αρχή, το στοίχημα θα φέρει μια ξέφρενη έξαψη που οι δύο πρώτες ομάδες δεν θα μπορούσαν ούτε να ονειρευτούν. Αλλά αυτή η ευφορία θα αντικατασταθεί γρήγορα από έναν επώδυνο εθισμό.

Σημαντικές αμυχές

Στοίχημα σε ένα οικείο άθλημα

Εάν ένας παίκτης στοιχήματος είναι οπαδός του ποδοσφαίρου, του χάντμπολ ή του τένις, είναι προτιμότερο να επιλέξει αυτά τα αθλήματα. Το καλό με τα Rabona ζωντανά στοιχήματα σε σύγκριση με άλλα είδη παιχνιδιών είναι ότι στο στοίχημα, η γνώση των αθλημάτων λειτουργεί υπέρ του στοιχηματία και του επιτρέπει να λαμβάνει πιο έξυπνες αποφάσεις με καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Όσο πιο “προφανές” είναι το στοίχημα, τόσο μικρότερα είναι τα κέρδη από αυτό. Ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να γνωρίζει τις αποδόσεις στις οποίες στοιχηματίζει και να επιλέγει τις καλύτερες προσφορές του μπουκμέικερ σε ένα οικείο άθλημα.

Μελετώντας τα στοιχήματα

Το να στοιχηματίζετε τυχαία είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε χρήματα. Αν ο παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει το άθλημα στο οποίο στοιχηματίζει, θα ξέρει πώς συμπεριφέρονται οι ομάδες και οι παίκτες, ποια είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα κ.λπ. Θα είναι σε θέση να “προβλέψει” καλύτερα τα αποτελέσματα ή να εντοπίσει αποδόσεις που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες.

Στο ζωντανό στοίχημα Rabona, η πληροφορία είναι δύναμη. Ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν πολλές πληροφορίες που τους βοηθούν να καθορίσουν τα αποτελέσματα των αγώνων, μερικές φορές δεν λαμβάνουν υπόψη τους ορισμένες συνθήκες ή δεν έχουν χρόνο να αλλάξουν τις αποδόσεις πριν κάποιος εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ένας αθλητής μόλις τραυματίστηκε, για παράδειγμα.

 

Διαβαστε επισης

loading...