HomeNEWS«Το Αγγελικό Μυστικό της Όλγας Μπράουν» της Τζένης Βλαχώνη. Ακόμα να το...

«Το Αγγελικό Μυστικό της Όλγας Μπράουν» της Τζένης Βλαχώνη. Ακόμα να το διαβάσεις;

Ένα βιβλίο με έντονο το συναίσθημα και μια πλοκή τόσο δυνατή που σε κρατάς σε αγωνία. Ένα ταξίδι σε Αίγυπτο και Ελλάδα, μια ισορροπία μεταξύ μυθοπλασίας και αλήθειας που σε βάζει κατευθείαν στον ρόλο της ηρωίδας του.

 

Η συγγραφέας, Τζένη Βλαχώνη , καταφέρνει και ακροβατεί την αλήθεια με το μύθο και σε προκαλεί να διαβάσεις αυτή την ένωση, η οποία δεν σε αφήνει ασυγκίνητη.

 

http://likofos.gr/image/cache/data/vivlia/Olga%20Brown%20%CE%95%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF-500x500.jpg

 

 «Στη Ρωσία, πριν από 100 χρόνια, σε μία ταραχώδη εποχή, γεννιέται από πατέρα Πόντιο και μητέρα Ρωσίδα, ένα κοριτσάκι, η Όλγα. Η οικονομική και κοινωνική ανέλιξη της οικογένειας διακόπτεται βίαια, λόγω της επανάστασης. Η Όλγα φεύγει για σπουδές στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, βρίσκει δουλειά, ως παιδαγωγός, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στο παλάτι του βασιλιά Φαρούκ.

Εκεί θα ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με τον Άγγλο αξιωματικό, Άλφρεντ Μπράουν, τον οποίο παντρεύεται. Και ενώ όλα δείχνουν ότι θα ζήσει μία παραμυθένια ζωή….»

 

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό από τις εκδόσεις «Λυκόφως» και έχει γίνει ήδη ανάρπαστο. Η παρουσίασή του είχε στεφθεί με επιτυχία με πλήθος κόσμους, άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης να δίνουν το παρόν σε μία εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και της Αμφικτιονίας Ελληνισμού.

 

Image result for το αγγελικο μυστικο της ολγας μπραουν

 

Για το βιβλίο και την συγγραφέα μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος Μάρα Μπέκα, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Δημήτρης Πετρόπουλος, Νίκος Παναγιωτούνης και Μάγια Ανδρέου, ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο πιανίστας, Μιχάλης Παπαγεωργίου.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...