HomeFREEFruit Bonanza - Ένας κουλοχέρης του Rabona σε ρετρό στυλ με τέσσερα...

Fruit Bonanza – Ένας κουλοχέρης του Rabona σε ρετρό στυλ με τέσσερα ζουμερά τζάκποτ

Το Fruit Bonanza προσφέρει συναρπαστικούς γύρους παιχνιδιών με πιθανότητα όχι λιγότερο από 4 μεγάλες νίκες.

 Περιστρέψτε τους κυλίνδρους αυτού του μαγευτικού κουλοχέρη από την Play’n GO στο καζίνο Rabona για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τέσσερα διαφορετικά τζάκποτ.

 

Ένα παιχνίδι που δεν παλιώνει ποτέ

 

Το Fruit Bonanza κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2013. Το γεγονός ότι είναι ακόμα δημοφιλές σήμερα αποτελεί απόδειξη του πόσο καλός είναι αυτός ο κουλοχέρης.

 Επειδή  κυκλοφορούν συνεχώς τόσοι πολλοί νέοι κουλοχέρηδες, τα παιχνίδια που δεν παίζει κανείς τελικά καταργούνται.

 Το γεγονός λοιπόν ότι αυτός ο κουλοχέρη υπάρχει εδώ και έξι χρόνια δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να παίζουν με αυτόν και ότι θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα.

 Ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι κουλοχέρηδες από τον πάροχο παιχνιδιών Play’n GO που παρουσιάζονται στο Rabona, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Fruit Bonanza πληροί υψηλά πρότυπα.

Και παρόλο που είναι αρκετά παλιός, ο πάροχος τον έχει ενημερώσει για να διασφαλίσει ότι είναι τόσο καλός όσο ένας καινούργιος.

 

Πληροφορίες για τον κουλοχέρη

 

Το Fruit Bonanza έχει πέντε κυλίνδρους, τρεις σειρές και εννέα γραμμές πληρωμής. Οι νικητήριες γραμμές δεν είναι σταθερές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε σε πόσες από τις εννέα γραμμές θέλετε να στοιχηματίσετε.

 Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσα νομίσματα θέλετε να στοιχηματίσετε, κάτι που είναι πολύ βολικό.

 Κάθε νόμισμα αξίζει 0.10 και το στοίχημά σας υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των νομισμάτων που επιλέγετε με το πόσες γραμμές θέλετε να στοιχηματίσετε.

 Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να ποντάρετε πέντε νομίσματα σε πέντε γραμμές, το συνολικό σας στοίχημα θα είναι 25 νομίσματα.

 Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος του στοιχήματός σας κάνοντας κλικ στο συν ή πλην σε νομίσματα και γραμμές.

 

Τυχερά σύμβολα

 

Σε αυτόν τον κουλοχέρη του Rabona, σας προσφέρεται ένας υπέροχος συνδυασμός κλασικών τυχερών συμβόλων και πολλά νόστιμα φρούτα.

 Θα βρείτε τυχερά σύμβολα όπως τετράφυλλα τριφύλλια και πέταλα αλόγων. Τα σύμβολα των φρούτων είναι ο ανανάς, το κεράσι, η φράουλα και το πορτοκάλι.

 Υπάρχει επίσης ένα καλάθι με φρούτα με έναν υπέροχο συνδυασμό από όλα αυτά τα φρούτα και αυτό είναι το σύμβολο του τζάκποτ. Για να έχετε λοιπόν μια ευκαιρία στο τζάκποτ, πρέπει να προσγειώσετε αυτό ακριβώς το σύμβολο.

 Στη συνέχεια, υπάρχουν τα κλασικά σύμβολα 7 και ρολόι. Το σύμβολο scatter είναι ένας τροχός σε διαφορετικά χρώματα με τη λέξη «Scatter» γραμμένη παντού.

 Εάν λάβετε δύο ή περισσότερα scatter, έχετε εγγυημένη νίκη.

 Γενικότερα, το Fruit Bonanza προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό φρούτων, κλασικών συμβόλων και τυχερών συμβόλων.

 

Πώς να κερδίσετε το Τζάκποτ στο Fruit Bonanza

 

Δεν απαιτούνται πολλά από εσάς για να είστε δικαιούχοι του τζάκποτ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε το μέγιστο στοίχημα ανά περιστροφή.

 Έπειτα, τα υπόλοιπα είναι θέμα περιστροφής, σταυρώματος δακτύλων και αναμονής μέχρι να έρθει αυτή η πολυαναμενόμενη σειρά.

 Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά τζάκποτ που μπορείτε να κερδίσετε. Τζάκποτ Φρούτων, Τζάκποτ Χυμών, Τζάκποτ Bonanza και Σούπερ Τζάκποτ.

 Και τα τέσσερα τζάκποτ απαιτούν να παίξετε με το μέγιστο στοίχημα. Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε λιγότερα, μπορείτε φυσικά να το κάνετε, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε μόνο κανονικά κέρδη και όχι τζάκποτ.

 Για να κερδίσετε οποιοδήποτε από τα τζάκποτ, πρέπει να πάρετε το καλάθι με φρούτα ή το κέρατο γεμάτο φρούτα, όπως μπορεί επίσης να περιγραφεί.

 

  • Το Τζάκποτ Φρούτων απονέμεται όταν λαμβάνετε τρία σύμβολα τζάκποτ σε μια γραμμή πληρωμής.
  • Για να κερδίσετε το Τζάκποτ Χυμών, πρέπει να λάβετε τέσσερα σύμβολα τζάκποτ σε μια γραμμή πληρωμής.
  • Λαμβάνετε το Τζάκποτ Bonanza όταν προσγειώνετε πέντε σύμβολα σε οποιαδήποτε από τις γραμμές πληρωμών από το 1 έως το 8. Όλες οι γραμμές πληρωμής σημειώνονται στα πλαϊνά του πίνακα και μπορείτε να τις δείτε ακόμα και όταν επιλέξετε σε πόσες γραμμές θέλετε να στοιχηματίσετε.
  • Το Σούπερ Τζάκποτ είναι το μεγαλύτερο τζάκποτ που μπορείτε να κερδίσετε, και ακόμη και αυτό το τζάκποτ απαιτεί να λάβετε πέντε σύμβολα τζάκποτ. Η μόνη διαφορά εδώ είναι ότι τα σύμβολα πρέπει να βρίσκονται στην ένατη γραμμή πληρωμής.

 

Όλα αυτά τα τζάκποτ είναι προοδευτικά και αυξάνονται κάθε λεπτό. Αυτό καθιστά εξαιρετικά συναρπαστικό να παίζετε αυτόν τον κουλοχέρη στο Rabona, επειδή ποτέ δεν ξέρετε πόσο μεγάλο θα είναι το ποσό μέχρι να κερδίσει κάποιος το δοχείο.

 Ένα άλλο θετικό είναι ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά τζάκποτ, οπότε ακόμα κι αν δεν κερδίσετε το μεγαλύτερο, υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε ένα από τα μικρότερα, κάτι που μπορεί επίσης να σας αποφέρει αρκετά ωραία βραβεία.

Διαβαστε επισης

loading...