HomeNEWSΛάθη προς αποφυγή στην διακόσμηση που περιέργως δεν κάνουν ποτέ οι άντρες!

Λάθη προς αποφυγή στην διακόσμηση που περιέργως δεν κάνουν ποτέ οι άντρες!

Ποιος να το περίμενε ότι θα είχαν την πρωτιά σε ότι έχει να κάνει με την εσωτερική διακόσμηση ενός χώρου;

Ποιος είπε ότι σε ένα αντρικό σπίτι δεν μπορεί να βρεθεί ισορροπία, που να συνδυάζει το στυλ αλλά και την απόλυτη λειτουργικότητα; Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό deco οι άντρες έχουν να μάθουν πολλά στις γυναίκες και οι λόγοι είναι απλοί γιατί δεν κάνουν τα ακόλουθα λάθη:

 

1.      Υπερβολική διακόσμηση: Πολλές φορές το λιτό είναι καλύτερο από το πλούσιο και υπερβολικό. Οι άντρες ξέρουν καλά ότι το μόνο που χρειάζεται ένα σπίτι είναι να είναι καθαρό και οργανωμένο.

 

2.      Τέχνη χωρίς νόημα: Στους άντρες αρέσει να διακοσμούν τους τοίχους τους με έργα τέχνης που σημαίνουν κάτι, όμορφες φωτογραφίες με ωραίες κορνίζες, δεν κρεμούν ποτέ έργα τέχνης απλά και μόνο για να γεμίσουν τον χώρο.

 

3.      Μη λειτουργικά αντικείμενα: Σε ένα αντρικό σπίτι δεν θα υπάρξει έπιπλο ή φωτιστικό που να μην είναι λειτουργικό και χρήσιμο.

 

4.      Ξέρουν την δύναμη της αφής: Οι άντρες γνωρίζουν ότι η αφή είναι μία από τις πιο δυνατές αισθήσεις,ακόμα και στην διακόσμηση. Σε ένα αντρικό σπίτι υπάρχουν αντικείμενα από μαλλί, δέρμα, λινό ή μέταλλο.

 

5.      Επιλέγουν χρηστικά κομμάτια: Μια καρέκλα ή πολυθρόνα που δεν επιτρέπεται να καθίσει κανείς, είναι συχνό φαινόμενο σε γυναικείο σπίτι ενώ αντιθέτως οι άντρες συνηθίζουν να διακοσμούν με έπιπλα τα οποία να μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

Πηγή

 

Το Athenstimeout.gr σου κάνει δώρο 20 συνεδρίες Speed Coaching!

Διαβαστε επισης

loading...