Το Sideboob της... Rain Wieiler!
Η κλοπή έργων Τέχνης στο The Painter and the Thief. Η ταινία βραβεύτηκε στο Sundance. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Πιο μεγάλο δεν πάει.. Τα προσόντα της Anastasiya Berthier!
Η Kara Hayward απ’το Moonrise Kingdom στο «To the Stars». Το φιλμ ήταν απ’τα αγαπημένα του Sundance το 2019. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Tom Hanks πρωταγωνιστής σε μια πολεμική περιπέτεια. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Greyhound». Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Hugh Jackman δεν είναι ο πιο τίμιος άνθρωπος στο Bad Education. Το φιλμ βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια απ’τις καλύτερες ταινίες του 2014 ήταν το Force Majeure. Το Hollywood κάνει το δικό του remake με το Downhill. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Jennifer Lopez με ροζ κολάν έξω απο γυμναστήριο στο Miami
Ο Robert Downey jr άφησε τον Iron Man και άρχισε να μιλάει με τα ζώα. Τώρα μάλιστα κάνει και οντισιόν. Ένα νέο promo του Dolittle κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Γυμνή selfie της Lindsey Pelas...
Τα Νέα των Καζίνο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι προβλήματα είχε το The Invisible Man;

Το Invisible Man αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς. Και αυτό όμως είχε τα προβληματάκια του. Τo CinemaSins του αφιερώνει το νέο του βίντεο. Δείτε το.

Επίσημο trailer για το «Batman: Death in the Family»

Τραγωδία για τον Batman. Το νέο του μικρού μήκους αναμένεται διαδραστικό. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Μια αναλυτική ματιά στο σενάριο του Pirates of the Caribbean

Γιατί οι Πειρατές της Καραϊβικής παραμένουν κλασσικοί; Στη πρώτη ταινία αναφερόμαστε φυσικά. Ένα βίντεο μας αναλύει το σενάριο. Δείτε το.

Tom Holland εναντίον Robert Pattinson στο «The Devil All the Time»

Ένας νεαρός χάνει τους γονείς του. Αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Το επίσημο trailer του The Devil All the Time κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Ο Robert De Niro δεν είναι πολύ καλός παππούς στο «The...

Ο Robert De Niro δεν είναι ο παππούς που θέλετε να προκαλέσετε. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο The War with Grandpa. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.